SLA alapú szolgáltatás management... hogy mindig megkapja az elvárt szolgáltatás minőséget!
SLA módszertan, Műszaki dokumentáció, tender előkészítés, tendereztetés, műszaki paraméterek, létesítmény gazdálkodás

Műszaki dokumentációk kialakítása, tender előkészítés

Munkatársaink olyan évtizedes múlttal és nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik pontosan tisztában vannak a létesítmény gazdálkodás és szolgáltatás management minden apró részletével, így komplexen, átfogó szemlélettel tudják megközelíteni mind a versenyszféra, mind a közbeszerzés létesítménygazdálkodási problémáit.

A tender előkészítése kapcsán az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

  • Felmérjük a megrendelő által jelenleg igénybe vett szolgáltatásokat, azok szerződéses hátterét, volumenét, folyamatát, elszámolását.
  • Segítünk tudatosítani és rögzíteni a megrendelőben az elvárásokat és ezen keresztül racionalizálni az igényeket, hogy csak a ténylegesen igénybe vett szolgáltatási tartalom kerüljön tendereztetésre.
  • Segítünk megfogalmazni és konkrétan számszerűsíteni azokat a műszaki paramétereket és kritériumokat, ami a szolgáltatás minőségét a megrendelő szempontjából jellemzi. Ezeket a paramétereket műszaki dokumentációban összesítjük, ami kiinduló alapul szolgál a későbbi szerződés mellékletnek. A számszerű műszaki paraméterek segítenek a tendereztetésben oly módon is, hogy a pályázóktól kapott ajánlatok műszaki tartalma is ténylegesen összemérhető legyen a vállalt SLA paraméterek mentén.
  • Igény esetén elkészítjük magát a teljes pályázati kiírást.
  • A tendereztetést követően támogatjuk a megrendelőt a szolgáltatóval folyó tárgyalásokban a szerződéses feltételrendszer kialakításában
  • A tender lezárását követően támogatjuk a felek közti szerződéses kapcsolat megfelelő szerkezetbe foglalását.

Amennyiben az SLA módszertan alapjairól többet szeretne megtudni, olvassa el az erről szóló rövid ismertetőnket.

Esettanulmányaink között számos példát talál műszaki dokumentációk kialakítására, illetve tender előkészítésre. Kérjük nézze át azokat.


Ha érdeklődik a szolgáltatásunk iránt, kérjük küldjön egy emailt az info@sla.hu címre, vagy hívjon minket telefonon a +36 20 955-45-00 telefonszámon.