SLA alapú szolgáltatás management... hogy mindig megkapja az elvárt szolgáltatás minőséget!
SLA tendereztetés, tender dokumentáció, FM rendszer, minőségmenedzsment, létesítménygazdálkodás, SLA szabáyzat

Cégismertető

Az SLAmetrix Kft-t 2005-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a létesítmény gazdálkodás területén új szemléletű megközelítést, a minőségi kritériumokon alapuló szolgáltatás management módszertanát (angolul SLA = Service Level Agreement, azaz Szolgáltatási Szint Megállapodás) honosítsuk meg a magyar piacon.

Cégünk az SLA alapú szolgáltatási szerződések kialakításának teljes feltételrendszerét kínálja partnerei számára a létesítmény üzemeltetés terén a módszertani bevezetéstől egészen az informatikai támogatásig.

Módszertani bevezetés:

  • a tendereztetéshez szükséges kész sablonok és dokumentációs minták átadása,
  • műszaki tartalom definiálása, dokumentációk kialakítása,
  • minőségi kritériumrendszer meghatározása,
  • a minőséget meghatározó minőségi mutatók számítása (KPI),
  • a mért szolgáltatási minőséggel arányos díjfizetési algoritmusok definiálása, önszabályozó pénzügyi modell kialakítása
  • FM szerződésekkel kapcsolatos szabványosítás kialakítása.

Informatikai támogatás: a fenti módszertanhoz kapcsolódó, a minőségi mutatók megállapításához, a kapcsolattartáshoz, a szükséges adatok feldolgozásához használt SLAmetrix CAFM informatikai rendszerünkkel

Büszkék vagyunk rá, hogy a Budapesti Corvinus Egyetemmel való szoros együttműködésünk révén jelentős eredményeket értünk el a legkorszerűbb SLA mérési módszerek magyarországi meghonosításában, továbbfejlesztésében és CAFM informatikai rendszerünkbe történő implementálásával. Ennek köszönhetően mára már ügyfeleink között üdvözölhetjük az ország legnagyobb létesítmény gazdáit és üzemeltetőit úgy a verseny-, mint a közszféra részéről, akik megelégedéssel használják tanácsadási szolgáltatásunkat és informatikai megoldásainkat.

Minden tekintetben komplex szolgáltatást nyújtunk az igényfelméréstől a tendereztetésen és a megvalósításon át egészen az üzemben tartásig. Projektjeink sikerességét a létesítménygazdálkodásban sok éves tapasztalatokkal rendelkező szakember gárdánk, illetve képzett és agilis projektvezetői hátterünk biztosítja. Szolgáltatásaink megbízhatóságát szakértelmünk és technológiai hátterünk garantálja, amely a legmagasabb színvonalat képviseli a hazai piacon, és nemzetközi viszonylatban is élenjárónak számít.

Fischer Zsolt

+36 20 955-45-00