SLA alapú szolgáltatás management... hogy mindig megkapja az elvárt szolgáltatás minőséget!
Üzemeltetési napló, hibabejelentő rendszer, CAFM szoftver, FM rendszer, SLA alapú szolgálatatás management, FM szoftver, karbantartás, TMK, létesítmény menedzsment

Termékünk

SLAmetrix rendszer ismertető

Az SLAmetrix egy SLA alapú szolgáltatás management monitoring rendszer (angolul CAFM = Computer Aided Facility Management), mely az SLA alapú létesítmény gazdálkodási módszertan informatikai támogatására jött létre.

Az SLAmetrix rendszer moduljai

Az alábbi leírásból megismerheti az SLAmetrix főbb moduljait úgy mint az üzemeltetési naplót, a takarítás ellenőrzés modult, az SLA számítási modult, a TMK modult, a Létesítménykönyv modult, vagy a munkafolyamatokat támogató modult.

Az SLAmetrix előnyei más CAFM rendszerekhez képest

Az alábbi írásban megismerheti, hogy milyen előnyei vannak az SLAmetrix rendszerének más CAFM rendszerhez képest. Legfőbb előnyei az SLA alapú elszámolás képessége, és a statisztikai mintavétel alapú elszámolás.

SLAmetrix rendszer - képernyőképek

Az alábbiakban megtekinthető az SLAmetrix rendszer néhány fontosabb elemének képernyő képe. Látható, hogy a rendszer felülete letisztult, egységes képet mutat, így a felhasználók könnyedén elsajátíthatják annak használatát.