SLA alapú szolgáltatás management... hogy mindig megkapja az elvárt szolgáltatás minőséget!
Online teremfoglalási rendszer, tárgyaló foglalás, recepciós rendszer, beléptető rendszer, property management

Hírek / Újdonságok

Recepciós / Beléptető rendszer

Az országot járva számos helyen, még nagy vállalatoknál is azt tapasztaltuk, hogy az érkező vendégek adatait papír alapon, kézzel írva vagy jobb esetben Excel táblázatokban rögzítik. Ügyfeleinktől is érkezett erre vonatkozóan igény, és mivel nem találtunk olcsó, egyszerű és mégis az alapinformációkat visszakereshetően tárolni képes megoldást, ezért úgy döntöttünk készítünk egy beléptető rendszert.

Online teremfoglalási rendszer

Ügyfeleink összesített igényei alapján elkészítettük online teremfoglalási rendszerünket, melyben a tárgyalók adatainak és az időpontok rögzítésén túl az igényelt eszközök és a catering igények is megadhatóak. A rendszerbe különböző jogosultságok és csoportok alakíthatóak ki, s a tárgyalók foglalásáról riport is készíthető. Ismerje meg rendszerünket részletesebben.

Létesítmények, épületek, eszközök, gépek paramétereinek nyílvántartása

Az állami cégeket folyamatosan kötelezik az államapparátus részéről újabb és újabb adatok, felmérések szolgáltatására. Ezek az adatok néha átfedésben is vannak egymással, néha visszatérő, ismétlődő adatszolgáltatásra van szükség... Az ilyen felmérések rendszerint csak nehezen teljesíthetők, az átadást követően nem kerülnek vezetésre a változások.